Milli Eğitim Bakanlığı ile Bakanlığımız işbirliğinin güçlendirilmesi ve güncel gelişmelerin alanında uzman akademisyenler aracılığıyla programa aktarılması amacıyla İstanbul Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp Merkezinde 21-25 Kasım tarihleri arasında istişare toplantısı düzenlendi.

Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ömer ALTUNSOY ve İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin HACICAFEROĞLU’nun açılış konuşmalarıyla başlayan toplantı, Sportif Yetenek Taraması Şube Müdürü Fatih KONUKSEVER tarafından programın aşamaları ve dünden bugüne neler yapıldığının anlatıldığı detaylı bir bilgilendirme sunumu ile devam etti.

Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri tarafından (Kerim AKIN, Kubilay CENGİZ, Özenç UĞUR, Dilek URGUN, Benül ÇELİK, Emincan KISA, Halit İNAN ve Ceyda ŞİMŞEK) “Spora Yönlendirme İş ve İşlemleri”, “Genel Taramalarda Yaşanan Sorunlar”, “Spor Eğitimlerinde Yaşanan Sorunlar” ve “Uygulama Talimatı” hakkında katılımcılara bilgilendirme sunumları yapıldı.

Soru cevap ve genel değerlendirme oturumlarında ifade edilen tüm hususlar karar verici mekanizmalara iletilmek üzere toplantı tutanaklarına geçirildi. Toplantı, fotoğraf çekimlerinin ardından 25 Kasım 2022 Cuma günü sonlandı.